Ponta nu are aparat de măsurat entuziasmul votanţilor din Târgu Jiu

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta a fost huiduit duminică seară "la scenă deschisă" în municipiul Târgu Jiu, unde a fost prezent pentru a aprinde luminiţele de Crăciun.

Evenimentul a coincis cu Ziua Naţională, fiind celebrat cu festivităţi locale, concerte în aer liber etc., motiv pentru care peste 10.000 de persoane s-au strâns în centrul municipiului Târgu-Jiu.

Victor Ponta a urcat pe scena special amenajată în jurul orei 18.00, însoţit de şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, care este şi vicepreşedinte al PSD, de primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi de prefectul Ion Claudiu Teodorescu.

În momentul în care a fost anunţat numele său, multe persoane au început să îl huiduie. Printre huiduieli şi aplauze, Ponta le-a urat celor prezenţi "La mulţi ani!" de Ziua Naţională după care a aprins luminile de sărbători.

Întrebat ulterior de presă cum comentează faptul că oamenii nu au fost foarte entuziasmaţi de prezenţa sa pe scenă, premierul le-a replicat: "Nu ştiu, nu am un aparat de măsurat entuziasmul cu mine".

Premierul a parat şi întrebarea despre relaţiile sale cu preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, anchetat de DNA pentru fals şi uz de fals, spălare de bani, delapidare. Întrebat dacă a fost sunat de Condescu, aşa cum se arată în referatul procurorilor, Ponta a spus "că nu comentează anchetele procurorilor."

După aprinderea beculeţelor de Crăciun, localnicii au rămas în centrul oraşului, pentru a asista la concertul susţinut de Andra, pe care se pare că nu au huiduit-o deloc deşi nici ea nu avea "aparatul de măsurat entuziasmul" la ea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne