Predoiu îi răspunde, prin intermediar, lui Nicuşor Dan

Cătălin Predoiu îi dă, prin intermediul purtătorului de cuvânt al PNL, "replică" candidatului USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, care le-a cerut atât lui Predoiu cât şi Gabriela Firea să nu mai fugă de dezbateri televizate.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti Cezar Preda a lansat pe Facebook un atac la adresa lui Nicuşor Dan, care acuzase că atât Predoiu, cât şi Firea, fug de dezbateri televizate pe tema proiectelor pentru Capitală. Cu această ocazie, Preda a lansat câteva săgeţi şi la adresa Gabrielei Firea.

"Aşa de pregătit se simte Nicuşor Dan pentru o confruntare pe proiectele pentru Bucureşti? No offence... el nu are proiecte. Iar dna Pandele nu poate ieşi niciodată din schema prompterului. O confruntare între unul care ştie şi are soluţii precum Cătălin Predoiu, altul care s-a încurcat în finanţarea propriei campanii electorale, şi un al treilea care umblă cu Brâul Maicii Domnului propovăduind aducerea Bucureştiului în Voluntari, nu poate oferi Capitalei soluţia de viitor. Dar ştiu că şi Cătălin Predoiu, şi Ciprian Ciucu (fost candidat independent din partea M10 ulterior cooptat de Predoiu n.r.) se vor duce la orice dezbatere pe proiectele Capitalei. Doar să fie un demers serios, nu doar o vorbă aruncată de pe bancheta din spate a unui taxi (aluzie la un clip electoral al lui Nicuşor Dan n.r.)", scrie Preda pe Facebook.

Reamintim că Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, le-a cerut sâmbătă contracandidaţilor săi, Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu să accepte dezbateri publice pe proiectele pentru Bucureşti.

"Politicienii zilei ştiu să promită. Ar promite orice numai să câştige, ca imediat după alegeri să uite complet. Dovadă stau ultimii 26 de ani şi faptele lor. Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu promit că vor face o administraţie transparentă, că vor pune pe site-ul primăriei toate contractele şi bugetele capitalei, dar lipsesc la primul test de transparenţă. Amândoi fug de întâlnirile televizate sau de cele din redacţiile publicaţiilor, fug de dezbaterile proiectelor pentru Bucureşti în faţa cetăţenilor. Dezbaterea însemnă transparenţă! Gabriela Firea preferă dezbaterile cu "yesmani". Până şi Victor Ponta a acceptat să meargă în confruntări cu Klaus Iohannis. Chiar atât de jos au ajuns lucrurile în PSD-ul lui Liviu Dragnea?, precizează Nicuşor Dan în comunicatul de presă remis Epoch Times.

Candidatul USB mai susţine că după o primă săptămâna de campanie, încă nu a văzut, din partea contracandidaţilor săi, soluţii pentru Bucureşti şi bucureşteni, nu a văzut dezbateri pe soluţii şi teme reale ale oraşului.