Premierul Ponta îşi revine după depresia post-alegeri în Dubai

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta, aflat în vacanţa după eşecul în alegeri, se află în Dubai, împreună cu deputatul PSD Sebastian Ghiţă, informează realitatea.net.

”Pentru că eşecul de la alegeri l-a întristat foarte tare, premierul Victor Ponta a plecat pentru câteva zile în concediu. Şi pentru că probabil meleagurile româneşti nu i-ar fi vindecat depresia, Ponta a mers tocmai în Dubai. Nu singur, ci împreună cu prietenul şi colegul de partid, mogulul Sebastian Ghiţă”, scrie Realitatea, care postează şi o fotografie în care premierul apare alături de Sebastian Ghiţă, fondatorul România TV.

Potrivit sursei citate, cei doi au fost fotografiaţi într-un club exclusivist din Dubai, iar Ponta pare să se fi recuperat după depresia cauzată de alegeri, arătând a fi foarte bine dispus.

În timp ce premierul se distrează în Dubai, în ţară opoziţia cere imperios legea Bugetului pe 2015, DNA continuă să aresteze corupţi, şefa DIICOT este protagonista unuia dintre cele mai mari scandaluri ce au zguduit lumea justiţiei, Ion Iliescu vorbeşte despre organizarea unui Congres Extraordinar PSD iar dinspre Palatul Victoria, peste care a fost lăsat stăpân vicepremierul Gabriel Oprea, vin veşti proaste în ceea ce priveşte redevenţele petroliere, care se pare că vor dispărea.