Premierul Tudose, acuzat de trei plagiate

Din cele cinci volume menţionate în CV-ul premierului Mihai Tudose, listă ce include şi teza de doctorat publicată, trei prezintă indicii clare de plagiat. Şi, ca un detaliu semnificativ, toate au o legătură cu Academia Naţională de Informaţii a SRI, scrie jurnalista Melania Cincea în Revista 22.
Premierul român Mihai Tudose
Premierul român Mihai Tudose (Getty Images)

De numele premierului Mihai Tudose se leagă, până în acest moment, trei acuzaţii de plagiat. Una, privind teza de doctorat, iar celelalte două, volume scrise fie ca autor, fie în co­autorat. Deci, asupra a mai mult de jumătate din ope­ra lui Mihai Tudose planează acuzaţii de plagiat.

Din cele cinci volume menţionate în CV-ul său – listă ce include şi teza de doctorat publicată – trei sunt cu probleme. Adică, plagiatul nu este un accident în cazul d-lui Tudose.

În plus, un detaliu semnificativ, toate, iată, au legătură cu Academia Naţională de Informaţii a SRI, care i-a publicat cărţi şi l-a făcut doctor, lector, iar mai apoi con­ferenţiar. Iar acum îi oferă protecţie, refuzând să dea un verdict oficial în cazul tezei sale de doctorat şi informaţii dintr-un dosar de concurs, care ar trebui să fie publice.

Pentru a citi integral articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne