Preşedintele Iohannis a petrecut un Revelion discret în judeţul Sibiu

Klaus Iohannis, preşedintele României (Epoch Times România)
Loredana Diacu
01.01.2015

Fidel principiului pe care l-a anunţat în campania electorală, "mai puţine vorbe, mai multe fapte, mai puţină gălăgie", preşedintele Iohannis a petrecut un Revelion discret, fără surle, trâmbiţe şi declaraţii de presă.

După ce, pe 31 ianuarie, şi-a transmis pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale şi pe Facebook urările de bine pentru români, noul preşedinte s-a îndreptat spre Cisnădioara, judeţul Sibiu, pentru a-şi petrece noaptea dintre ani alături de soţia sa şi de apropiaţi, la reşedinţa consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber.

Iohannis a ajuns la Cisnădioara după ora 21.00, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis. Gerul din ultima zi a lui 2014, de -26 de grade Celsius, le-a dat bătăi de cap organizatorilor, care au fost nevoiţi să dezgheţe la propriu poarta automatizată a casei, relatează evz.

Angajaţii au folosit un ciocan, iar un tractor cu lamă, care încerca să deszăpezească o cale de acces a rămas blocat în nămeţi. Cu toate acestea lucrurile au mers bine când a ajuns preşedintele.

La miezul nopţii, Iohannis a urmărit focul de artificii, a ciocnit un pahar de şampanie cu soţia şi apropiaţii săi şi nu a făcut nicio declaraţie de presă în faţa camerelor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor