Prinţul Charles al Marii Britanii testat pozitiv pentru virusul Wuhan

Prinţul Charles.
Prinţul Charles. (Dan Kitwood - WPA Pool / Getty Images)

La începutul săptămânii, prim-ministrul britanic Boris Johnson a impus carantina în Marea Britanie, schimbând brusc strategia de luptă împotriva pandemiei virusului Wuhan.

Testul efectuat de Prinţul Charles a avut rezultat pozitive, arătând că moştenitorul tronului Regatului Unit este infectat cu virusul.

Prinţul de Wales, în vârstă de 71 de ani, prezintă simptome uşoare, dar „are o stare bună de sănătate”, a adăugat un purtător de cuvânt al Clarence House.

Ducesa de Cornwall a fost, de asemenea, testată, dar rezultatul testului a ieşit negativ.

The Guardian notează că Prinţul de Wales şi Ducesa se află acum în auto-izolare acasă, în Scoţia. Testele au fost efectuate de NHS (sistemul de sănătate britanic) în Aberdeenshire.

Ultima dată când prinţul Charles a văzut-o pe Regina Elisabeta a II-a a fost pe 12 martie, potrivit Reuters, care a citat o sursă regală.

Palatul Buckingham a anunţat că Regina are o stare de sănătate bună.

Marţi, premierul britanic Boris Johnson s-a adresat naţiunii pentru a impune carantina ca parte a unui pachet de măsuri pentru combaterea pandemiei cu virus Wuhan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe