Proprietarul apartamentului de unde au fost proiectate mesaje luminoase în Piaţa Victoriei invitat la Poliţie

Proprietarul apartamentului din care, pe clădirile din Piaţa Victoriei au fost proiectate uriaşe mesaje luminoase precum "Noaptea ca Hoţii, Vă vedem, În democraţii hoţii sunt la puşcărie" a fost invitat la Poliţie.
Protest la Guvern
Protest la Guvern (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Proprietarul apartamentului din Piaţa Victoriei de unde, în ultimele seri, au fost proiectate mesaje laser pe clădirile din zonă şi turnul BRD a fost invitat la Poliţia Locală Sector 1, relatează hotnews.

Conform publicaţiei citate, surse din poliţie au precizat că invitaţia vine pe fondul unei plângeri depuse la secţie de către un alt locatar din zonă şi agenţii doar urmează procedura, nedorindu-se a fi o acţiune punitivă.

Reamintim că Guvernul şi clădirile din zona Protestului s-au transformat, în serile trecute, în uriaşe ecrane de proiecţie pe care au rulat mesaje luminoase precum Noaptea ca Hoţii, Vă vedem, În democraţii hoţii sunt la puşcărie etc.

Mai amintim în context că patronul unei firme de publicitate din Ploieşti, care a anunţat pe Facebook că face gratis bannere pentru cei care vor să participe la proteste s-a ales şi el în urma anunţului cu un control de la Poliţia Economică iar Cosmin Bîrsan, bărbatul care a protestat singur zi de zi în Odobeşti faţă de adoptarea OUG 13 a anunţat şi el pe Facebook că a fost dat în judecată de primarul din localitate care-i cere în instanţă daune morale în valoare de 150.000 lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne