"PROTESTĂM: Nema guvernare, prea puţină Opoziţie!" - Nou marş anunţat în Capitală

Problemele care au scos în stradă sute de mii de români în iarna lui 2017 sunt încă nerezolvate, iar cei aflaţi la putere par a fi uitat ce au promis înainte de vot, acuză protestatarii.
Protest anti OUG 13
Protest anti OUG 13 (Facebook)

Pe Facebook se anunţă un nou marş, programat a avea loc duminică, pe traseul Piaţa Victoriei - PSD - ALDE - PNL- Piaţa Victoriei. Scopul marşului este de a le reaminti partidelor politice care-i motivul pentru care sunt la conducerea ţării şi că problemele pentru care oamenii s-au revărsat cu sutele de mii în stradă în februarie a.c. încă persistă, transmit iniţiatorii evenimentului.

"Duminică, ne întâlnim în Piaţa Victoriei de la ora 19:30, iar de la 20:30 vă invităm la o plimbare pe la partidele politice.
Traseu: Piaţa Victoriei - PSD - ALDE - PNL- Piaţa Victoriei.
Pe parcursul traseului nostru vom parcurge o parte mică a Parcului Herăstrău pentru umbră şi vizibilitate.

Trecem pe la partidele politice aflate la putere pentru a le reaminti care-i motivul pentru care sunt la conducerea ţării.

Celor de la PSD şi ALDE avem multe să le transmitem, o tot facem încă din iarnă, dar pare că nu ne ascultă. Au venit cu un program de guvernare care le-a asigurat câştigarea alegerilor, dar în realitate au o agendă ascunsă pe care o descoperim pas cu pas..", transmit iniţiatorii marşului.

Printre punctele "de pe agenda Puterii", enumerate de iniţiatori, se numără OUG 13, legea graţierii, moţiunea de cenzură împotriva propriului guvern, pragul pentru abuzul în serviciu, impozite pe care au uitat să le menţioneze în programul de guvernare, şi cine ştie ce ne-o mai aştepta..

"Şi lor şi celor de la ALDE, dorim să le reamintim că sunt în slujba poporului şi că trebuie să guverneze pentru el. Poporul nu i-a votat pentru a-şi scăpa penalii de închisoare, dar acesta este aspectul pe care s-au concentrat încă de la începutul anului.

După, mergem la PNL, partidul istoric din opoziţie. Dumnealor dorim să le reamintim că opoziţia are o datorie la fel de mare ca şi guvernarea. Noi, electoratul, nu vedem acţiuni venite din partea lor, ferme şi cu rezultate palpabile. Am vrea să ştim că sunt capabili să guverneze şi dacă sunt treziţi din somn în toiul nopţii! Unde este Guvernul din umbră? Care este programul de guvernare? De asemenea, le recomandăm şi o salubrizare generală.

Partidele politice au datoria să apere independenţa Justiţiei, nu să o submineze!" se mai transmite pe pagina de Facebook a evenimentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne