Proteste incendiare pro-Gaza în Cisiordania [video]

Proteste palestiniene anti-Israel în Cisiordania, 24 iulie 2014. (youtube.)
P. P.
25.07.2014

Mii de protestatari palestinieni s-au ciocnit, joi noapte, cu soldaţii israelieni în oraşul Ramallah din Cisiordania, cerând încetarea intervenţiei militare israeliene din Fâşia Gaza.

Afectaţi profund de conflict, protestatarii palestinieni au aruncat pietre către poliţişti şi au incendiat un număr foarte mare de cauciucuri pe străzile oraşului.

Potrivit cadrelor medicale, cel puţin un palestinian a fost ucis şi alte câteva zeci au fost răniţi în timpul ciocnirilor cu forţele de securitate israeliene.

Oficialii departamentului de Sănătate din Gaza, au anunţat, joi, că aproximativ 800 de palestinieni, dintre care o mare parte civili, au fost ucişi în timpul celor 16 zile de conflicte dintre gruparea Hamas şi armata israeliană.

Într-unul din cele mai tragice incidente ale conflictului, joi, armata israeliană a fost acuzată de bombardarea unei şcoli utilizată ca refugiu de ONU, ucigând 15 persoane şi rănind peste 200.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor