PRU încă îl aşteaptă pe "VP". Sebastian Ghiţă nu crede în "împăcarea" dintre Ponta şi Dragnea

"VP" încă este aşteptat să preia şefia Partidului România Unită, în ciuda faptului că fostul premier a bătut palma cu Liviu Dragnea să facă echipă pentru parlamentare, a anunţat Sebastian Ghiţă.
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

În ciuda faptului că a bătut palma cu Liviu Dragnea cu o zi în urmă, Partidul România Unită încă îl aşteaptă pe Victor Ponta să preia şefia formaţiunii, a declarat marţi, în faţa Înaltei Curţii, deputatul Sebastian Ghiţă, care nu crede prea tare în aşa-zisa împăcare între fostul premier şi liderul PSD.

"Fiecare dintre noi îşi alege felul în care vrea să îşi gestioneze cariera. Din câte ştiu eu, între Liviu Dragnea şi Victor Ponta nu avem încă o soluţie definitivă. Partidul România Unită îl aşteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale şi îl aşteaptă ca preşedinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simţi că trebuie spuse în România adevăruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ţine de cuvânt faţă de Victor Ponta.

Ştiţi bine că mai este un moment serios de luat în calcul, momentul în care Partidul România Unită va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta şi cu propunerea ca el să fie prim-ministru din nou, iar PSD va dori să îl susţină pe domnul Cioloş în mod ocult sau pe domnul Dîncu sau pe cine, ştiu eu, va dori PSD să susţină. Iar la acel moment sunt convins că Victor Ponta şi mare parte din PSD vor căuta să se alăture PRU", a declarat Sebastian Ghiţă, citat de Agerpres.

Întrebat despre "împăcarea" dintre Dragnea şi Ponta, Sebastian Ghiţă a replicat: "Aşa sunt informaţiile mele. Nu e o împăcare, nu e o soluţie definitivă".

În urmă cu doar o zi, Ponta şi Dragnea au apărut împreună în faţa sediului PSD - o scenă care nu a mai fost văzută de ceva vreme - şi au anunţat că vor face echipă pentru alegerile parlamentare din iarnă. Potrivit şefului PSD, nu numai că fostul premier se va afla pe listele partidului la parlamentare, dar a primit şi responsabilitatea de a se ocupa de partea de finanţe a programului de guvernare, cu alte cuvinte de "banii românilor".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne