PSD vrea candidat propriu la Primăria Capitalei. Dragnea nu mai are "încredere" să susţină decât un coleg de partid

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seara, la Conferinţa Extraordinară a PSD Bucureşti, că social-democraţii vor avea un candidat propriu la Primăria Capitalei, numele acestuia urmând să fie anunţat până pe 1 decembrie.

În contextul în care arestarea lui Sorin Oprescu a "resetat" competiţia pentru Primăria Capitalei, Dragnea a declarat că "nu mai vrea să susţină pe nimeni pentru acest post, decât pe un coleg de partid în care are încredere, relatează Hotnews.

Reamintim că joi, social-democraţii l-au ales la şefia organizaţiei pe Robert Negoiţă, despre care surse din partid au declarat că aspiră la Primăria Municipiului Bucureşti. Negoiţă a fost candidat unic la conducerea organizaţiei locale a PSD, bucurându-se de sprijinul lui Dragnea, care l-a asigurat de toată susţinerea lui:

"Robert, vei avea toată susţinerea mea pentru tot ce vei dori să faci. Sper să ai capacitatea şi să ai timp să îţi asculţi colegii. Am încredere că până la 1 decembrie vom putea să prezentăm bucureştenilor echipa cu care venim în faţa lor", i s-a adresat Dragnea lui Negoiţă.

"Dacă PSD nu îşi pune candidat propriu la Primăria Capitalei nu mai avem dreptul să spunem că suntem cel mai mare partid. Nu mai vreau să susţinem pe nimeni decât pe un coleg de partid în care avem încredere. Sunt convins că vom găsi o soluţie bună şi va avea prima şansă. Nu suntem câştigători de acum", a declarat Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne