Radarul nu iartă. Nici măcar pe cel mai cunoscut poliţist

Poliţistul Marian Godină
Poliţistul Marian Godină (Florin Chirlă / Epoch Times România)

Cel mai cunoscut poliţist din România, Marian Godină, a fost tras pe dreapta şi sancţionat de colegii săi de breaslă. Potrivit Realitatea.net, Godină a fost surprins de radar şi colegii săi de la Rutieră l-au sancţionat cu două puncte de penalizare.

Întâmplarea a avut loc în timpul unuia din numeroasele drumuri făcute în ultima perioadă de Godină prin ţară, pentru a-şi promova cartea „Flash-uri din sens opus”.

Poliţistul-scriitor a povestit întâmplarea pe pagina sa de Facebook, adăugând: „Nici măcar aplicaţia anti-radar pe care o am instalată pe telefon nu m-a ajutat”, a mărturisit agentul.

Reamintim că Godină a ajuns celebru povestind pe Facebook atât întâmplări hazoase din viaţa de poliţist cât şi presiunile la care sunt supuşi poliţiştii din partea şefilor, traficul de influenţă pe care îl fac aceştia etc. În urma dezvăluirilor făcute de poliţistul Godină pe Facebook, chestorul Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, a depus cerere de pensionare iar la lansarea cărţii poliţistului a luat parte însuşi premierul Cioloş care, prin prezenţa sa la eveniment a transmis clar mesajul că îşi doreşte o poliţie curată cu angajaţi cinstiţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne