Raed Arafat, numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Raed Arafat
Raed Arafat (Lavinia Savu / Epoch Times)

Raed Arafat a predat sâmbătă prerogativele ministeriale şi a fost numit de noul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, în funcţia de secretar de stat şi prim-adjunct al ministrului.

Propus pentru portofoliul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu a declarat vineri, în cadrul audierii de la Parlament, că are ca priorităţi numirea lui Raed Arafat în funcţia de secretar de stat şi prim-adjunct al ministrului, dar şi repornirea producţiei la Institutul Cantacuzino.

La instalarea sa ca ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolaescu a declarat că l-a numit pe Raed Arafat, aşa cum a promis, secretar de stat şi prim-adjunct al ministrului şi că până pe 10 ianuarie vor trebui finalizate discuţiile cu Ministerul Finanţelor privind bugetul.

Ministrul a menţionat inclusiv că va face demersuri pentru alocarea sumei necesare finalizării lucrărilor la Institutul Cantacuzino şi repornirii producţiei de vaccinuri.

Nicolaescu a mai declarat că Raed Arafat - care a deţinut portofoliul Sănătăţii până vineri seara - se va ocupa de conducerea curentă a ministerului, în timp ce el se va ocupa de politici şi strategii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură