Raeţchi: "Revolta" din penitenciare, o temă hrănită de Dragnea şi aripa penală din PSD

Bilanţul Guvernului Ponta în materie de reformă a sistemului penitenciar este zero, însă nu-i întrece nimeni pe pesedişti "în indignări de tip Che Guevara", a atras atenţia liberalul Ovidiu Raeţchi.
Ovidiu Raeţchi (PNL)
Ovidiu Raeţchi (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"Revolta" din penitenciare este o temă hrănită de şeful social-democraţilor Liviu Dragnea şi aripa penală din PSD pentru a obţine demisia ministrului Justiţiei, Raluca Prună, a declarat joi, pe contul său de Facebook, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

Liberalul aminteşte că demisia lui Prună a fost cerută recent de Dragnea direct premierului Dacian Cioloş - "fără alt motiv aparent decât consacrata angoasă pesedistă în faţa legii aplicate intransigent, fără îndulciri în materie de corupţie sau abuz în serviciu".

"Refuzul lui Cioloş este urmat, iată, de o insurecţie a închisorilor pe model sud-american, tratată de comunicatorii pesedişti ca prioritate publică absolută: nu vom vedea nici pe departe aceeaşi reacţie în cazul muribunzilor năpădiţi de viermi din spitalele româneşti - confortul lui Nuţu Cămătaru e mai important.

Bilanţul Guvernului Ponta în materie de reformă a sistemului penitenciar este zero; astăzi, însă, nimeni nu întrece PSD în indignări de tip Che Guevara.

Ideea e să-ţi pui tricoul corect, roşu, revoluţionar când te întorci din Dubai Marina. În tot acest context, sprijinirea ministrului Justiţiei în faţa ofensivei conduse de Dragnea mi se pare o datorie civică", a precizat deputatul Ovidiu Raeţchi.