Rapid Bucureşti - FC U Craiova 2-3, în play-out-ul Ligii I de fotbal

Rapidiştii s-au înclinat dramatic, pe teren propriu, craiovenii dându-le lovitura de graţie în ultima fază de joc a meciului.
Rapid Bucureşti - FC U Craiova 2-3, în play-out
Rapid Bucureşti - FC U Craiova 2-3, în play-out (Fotbal Club Universitatea 1948/facebook)

FC Rapid Bucureşti a pierdut la limită, luni seara, duelul cu FC U Craiova 1948 din etapa a 8-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Gruparea antrenată de Adi Mutu s-a înclinat cu scorul de 3-2 (1-1), un prim eşec înregistrat de fostul internaţional de când a preluat banca tehnică a giuleştenilor.

Gazdele au deschis iniţial scorul graţie autogolului fundaşului francez Bradley Diallo (minutul 22), pentru ca oaspeţii să egaleze pe finalul primei reprize, prin italianul Andrea Compagno (44), tot acesta reuşind dubla imediat după revenirea de la vestiare (penalty - 47), acordat de centralul Marcel Bîrsan după un fault a portarului Horaţiu Moldovan asupra lui Bauza.

Finalul a fost însă incendiar. Rapid a reuşit egalarea în minutele adiţionale (90+2), prin Alexandru Albu, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Diallo la Jakub Vojtus, iar craiovenii au punctat decisiv la ultima fază a meciului, prin belgianul William Baeten (90+5).

În sezonul regulat, scorul a fost egal în meciul din tur, 0-0, iar FC U Craiova s-a impus acasă cu 3-2.