Reacţie dură a lui Iohannis la campania "mizerabilă" a PSD care îi minte pe pensionari că acesta le va tăia pensiile

Victor Ponta vs Klaus Iohannis
Victor Ponta vs Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Supărat că PSD le distribuie pensionarilor pliante electorale pe care scrie "Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia, doar Ponta îţi protejează pensia", prezidenţiabilul ACL a lansat, duminică, o serie de atacuri dure la adresa social-democraţilor, poate cele mai dure de până acum.

"Trebuie să constatăm că din partea PSD în special se poartă o campanie mizerabilă la adresa mea. Este vorba de o campanie mizerabilă purtată de întregul PSD, de toţi purtătorii de mesaj, de purtătorul de cuvânt al campaniei electorale a lui Victor Ponta. E o jenă publică, doamnelor, domnilor din PSD, ce faceţi în această campanie. Este sub orice limită inferioară felul în care înţelegeţi să acoperiţi lipsa unui proiect pentru România prin atacuri la persoana mea şi familia mea", a declarat revoltat Klaus Iohannis, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Mediafax.

Iohannis a catalogat drept inadmisibil faptul că PSD-ul a "târât" inclusiv Poşta Română în această campanie "murdară" trimiţând aceşti fluturaşi împreună cu fluturaşii de pensii.

"PSD a împrăştiat milioane de fluturaşi cu o minciună cum că eu am tăiat pensiile şi voi tăia pensiile atunci când voi fi preşedinte. Nu am tăiat niciodată pensiile, cum nu le-a tăiat nimeni. Să vă fie ruşine că ameninţaţi pensionarii şi într-o situaţie cum sunt ei, cu o pensie care nu le ajunge de pe o zi pe alta, şi îi mai şi speriaţi pentru a obţine câteva voturi. Ruşine. Eu nu doresc să tai pensii, eu doresc o Românie prosperă, care face posibilă o creştere a pensiilor", a subliniat Iohannis.

Prezidenţiabilul ACL le transmite "doamnelor şi domnilor pesedişti", că nu aşa se face campanie electorală într-o ţară europeană din secolul XXI.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne