Şapte companii româneşti participă la Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild

Şapte societăţi comerciale româneşti producătoare de materiale de construcţii participă la Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild – 2013, care are loc în perioada 20-22 februarie 2013 la Kiev, Ucraina.

Companiile româneşti prezente la Târg (Adeplast, Aris Electra SRL, Ceramica Iaşi SA, Hobas Pipe System SRL, Plastsistem SA, Royal Land Impex SRL, Saint-Gobain Glass România) au expus o gamă largă de materiale de construcţii în cadrul pavilionului naţional, care a fost vizitat de oficialităţi din ţara gazdă, precum şi de peste 60 de importatori şi distribuitori ucraineni din domeniu.

Ediţia din acest an, a XVII-a, a Târgului Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild beneficiază de prezenţa a peste 320 de expozanţi din 32 de ţări, dintre care nouă cu pavilion naţional: Germania, Belarus, Portugalia, Ungaria, Italia, China, România, Turcia şi Finlanda.

Participarea firmelor româneşti la manifestarea de la Kiev a fost organizată de Ministerul Economiei, în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii.

Au mai fost prezente, de asemenea, firme din Grecia, Iran, Spania, Coreea, Lituania, Emiratele Arabe Unite, Polonia, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, SUA, Taiwan, Franţa şi Ucraina.

Târgul Internaţional de Materiale de Construcţii KyivBuild este una dintre cele mai importante manifestări expoziţionale din domeniul industriei materialelor de construcţii şi se desfăşoară cu sprijinul Ministerului Construcţiilor de Locuinţe şi Dezvoltării Regionale al Ucrainei şi cu participarea Asociaţiilor de profil din industria materialelor de construcţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie