"Sărmana femeie e colegă cu Grapini" - Preda o ironizează pe candidata lui Voiculescu la prezidenţiale

Cristian Preda
Cristian Preda (Mihut Savu /Epoch Times Romania)

Fostul europarlamentar Cristian Preda a ironizat-o pe Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidenţiale din partea Partidului Umanist, formaţiunea lui Dan Voiculescu.

"Una dintre candidatele la preşedinţie a declarat că Rusia e membră NATO. Nu, nu-i vorba despre Dăncilă :). Sărmana femeie - pe nume Bruynseels - e colegă cu Grapini în Partidul Puterii Umaniste şi a fost secretar de stat în guvernul Tudose, ocupându-se - ţineţi-vă bine! - de relaţiile cu SUA", a scris Preda, pe pagina sa de Facebook.

La remarca unui internaut că Bruynseels a fost şi consiliera premierului Viorica Dăncilă, reprezentantul PLUS a precizat ironic: "Duelul lor pe teme de politică externă nu trebuie ratat!"

Acelaşi cetăţean a continuat: "Bruynseels preşedinte şi Dăncilă prim-ministru, vă puteţi imagina aşa ceva?"

"Nu mi le pot imagina pe cele două lucrând la Cotroceni şi Palatul Victoria fără Grapini la Externe", a replicat fostul deputat european.

"Şi a studiat şi la Harvard! Un pic...", a intervenit un alt internaut.

"Eşti sigură că e aşa şi că nu e vorba despre unul din acele CV-uri mincinoase cu care se fălesc atâţia şi atâţia semidocţi?", a răspuns Preda.

Reamintim că Ramona Ioana Bruynseels a declarat luni seară, într-o emisiune la Digi 24, că România şi Rusia sunt "împreună parte a NATO".

Întrebată de moderator dacă ne uităm şi spre partenerii din Est sau îi ignorăm total, Ramona Ioana Bruynseels a "identificat" drept partener Rusia...

"Nu îi ignorăm total şi nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară, trebuie să...", a afirmat Bruynseels, aceasta în condiţiile în care Rusia nu numai că nu este în NATO ba, în plus, relaţiile sunt şi tensionate, pe tema scutului antirachetă, a anexării Crimeii, a prezenţei navelor NATO pe Marea Neagră etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne