Scandal în PMP. Aspirantă la o primărie de sector susţine că i s-a cerut mită pentru a candida

Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

UPDATE. Referitor la declaraţiile si acţiunile doamnei Carmen Dincă, PMP face precizarea: "Dna Carmen Dincă n-a fost si nu este membru al Partidului Mişcarea Populară".

* * *

Carmen Dincă, până recent candidată a PMP la Primăria Sectorului 6, s-a prezentat vineri la sediul central al DNA pentru un denunţ îndreptat împotriva unui coleg de partid.

Conform stiripesurse.ro, Carmen Dincă susţine că preşedintele PMP Sector 6, Ştefan Enache, i-a cerut 15 mii de euro pentru a candida.

Amintim că potrivit sursei citate, Dincă, anterior denunţului la DNA, i-a scris lui Traian Băsescu despre neregulile din filiala de sector, plângându-se că Ştefan Enache a transformat Organizaţia într-un SRL.

"- Există informaţii potrivit cărora preşedintele a adunat bani de la diverşi oameni de afaceri pentru campania electorală (Ştefan Enache a fost promovat 1 an ca fiind candidatul MP la Primăria S6).

- Preşedintele a cerut candidatului suma de 15 mii de euro pentru campanie.

- Preşedintele sabotează candidatul spunând tuturor în jur că "nu e sigur", lucru care creează confuzie atât în rândul membrilor, cât şi a potenţialului electorat.

În concluzie, e greu să construieşti cu persoane care au alte interese, oricâte atuuri ai avea. Deşi oamenii din organizaţie au cele mai bune intenţii, ei se lovesc de blocajul impus prin non-acţiune de către conducere. Mulţi vor să plece. Vă rog să luaţi la cunoştină şi să dispuneţi în consecinţă!", scrie Carmen Dincă în denunţul său.

În replică, Ştefan Enache a anunţat că acuzaţia potrivit căreia i-ar fi cerut candidatei suma de 15.000 de euro este mincinoasă şi îşi rezervă dreptul de a depune o plângere penală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne