Sebastian Ghiţă a sesizat CSM după dezvăluirile Sorinei Matei

Intrat el însuşi în atenţia CSM, pentru acuzaţiile făcute pe marginea proaspătului dosar deschis pe numele său de procurorii DNA, deputatul Sebastian Ghiţă se plânge la aceeaşi instituţie pentru presupuse "scurgeri de informaţii clasificate".
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Deputatul ex-PSD Sebastian Ghiţă a decis să sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii pentru scurgeri de informaţii nedestinate publicităţii din dosarul în care este acuzat de şantaj, cumpărare de influenţă, dare de mită, folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

"Voi sesiza CSM în legătură cu scurgerile de informaţii din dosarul 308/P/2016 apărute pe blogul jurnalistei descoperite Sorina Matei. Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, 26 martie 2016, reprezintă o dovadă clară a felului în care NU sunt protejate informaţiile clasificate din dosare.

Totodată sper ca CSM să condamne definitiv practica scurgerii de informaţii în vederea alimentării linşajului mediatic", a declarat deputatul Sebastian Ghiţă, pentru stiripesurse.ro.

Pentru mai multe detalii despre dosarul lui Ghiţă intraţi aici.