Semnal de alarmă. Vitalie Călugăreanu: „Moldova colcăie de COVID! Demult suntem pe cont propriu”

Birocraţii de la Chişinău nici nu ştiu că virusul Wuhan are două tulpini, care se manifestă diferit, de asta şi „avem impresia că e un alcoolic cu granata în mână”, afirmă jurnalistul.
Vitalie Călugăreanu
Vitalie Călugăreanu (Epoch Times România)
Tatiana Chiriac
02.12.2020

Virusul Wuhan care provoacă boala Covid 19 se manifestă ca un alcoolic cu "granata" în mână, scrie jurnalistul de la Chişinău Vitalie Călugăreanu pe pagina sa de socializare, menţionând că „ este total imprevizibil... nu are o traiectorie de atac. Pe diferiţi oameni - îi atacă în mod diferit. Tot ce ştim noi despre acest virus când suntem sănătoşi - e nimic! Dacă nu tot - apu' 90%.”

Jurnalistul care este în a cincea zi de boală Covid susţine că se discută prea puţin despre simptome. Dar, ele sunt tare diferite şi parcă oricât ai vorbi despre ele, oricum o să rămână lucruri nespuse privind următoarele:

„Dar voi cât de des aţi auzit medicii (autorităţile în general) să avertizeze oamenii să-şi pună întrebări în cazul simptomelor gastrointestinale? Spoturile care rulează la TV despre tuse, febră, etc - sunt din altă lume... Trebuia să apară indienii cu studiul lor de ieri ca să înţeleagă şi europenii că badragania şi durerile oribile de burtă e simptom COVID!

De ce nu ne vorbeşte nimeni despre tulpinile virusului COVID? Cu ce dracu se ocupă Academia de Ştiinţe în ţara asta în afară de faptul că ne cacă banii? Înţeleg că poate e tare complicat să faci cercetare pe virusul asta... Dar să traduci studii de referinţă şi să le prezinţi oamenilor din ţară asta poţi? Noi avem autorităţi?

Vă asigur că birocraţii noştri nici nu ştiu că virusul acesta are două tulpini, care se manifestă diferit... de asta şi avem impresia că e un „alcoolic cu granata în mână” - dacă am avea studii traduse şi promovate pe fiecare tulpină, am şti cum să tratăm şi cum să ne protejăm.

De ce trebuie să ştim asta? Pentru că demult suntem pe cont propriu... Farmaciile din ţară asta aproape că nu mai au Vitamina D3 - şi toţi TAC. TOTI!

Faza cu anticorpii: nu daţi bani aiurea pe testarea la anti-corpi! E o nimica toată! Vă arată că aveţi anticorpi şi voi, ştiind asta, ce faceţi? Vă relaxaţi, nu-i aşa? Vi se pare că aveţi imunitate... Este cea mai mare greşeală. La asta o să revin şi o să zic lucruri tare urâte!”.

În concluzie, Vitalie Călugăreanu a ţinut să atenţioneze că „Moldova colcăie de COVID! Nu mai faceţi ochii mari seara, când Ministerul Sănătăţii anunţă cifrele... Virusul e peste tot! Cred că sunt zeci de mii de oameni care trec în taină prin COVID fără să ştie cineva despre asta.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor