Senatorul PSD Ilie Sârbu dus la DNA cu maşina lui Ghiţă

Senatorul PSD Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, s-a deplasat miercuri la DNA, unde a fost pus sub acuzare de procurori în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, cu o maşină aparţinând deputatului PSD Sebastian Ghiţă, scrie hotnews, citând-o pe jurnalista Sorina Matei.
Ilie Sârbu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
17.10.2014

Senatorul PSD Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, s-a deplasat miercuri la DNA, unde a fost pus sub acuzare de procurori în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, cu o maşină aparţinând deputatului PSD Sebastian Ghiţă, scrie jurnalista Sorina Matei.

"Ilie Sârbu- tata-socru' a fost ieri la DNA Braşov cu maşina/limuzina personală a lui Ghiţă. Nu se ştie foarte clar de ce Ilie Sârbu- senator/ tata socru- nu se poate deplasa decât cu maşina lui Ghiţă, care observăm că-i asigură toate deplasările, inclusiv cele de la DNA- Secţii Teritoriale- cu maşina personală, deşi are autoturism al Parlamentului la dispoziţie, însă constatăm fără dubiu că DNA Braşov l-a pus sub urmărire penală pe Ilie Sârbu pentru "folosire a influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi sprijinirea unui GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT". afirmă Sorina Matei.

Limuzina la care face referire jurnalista, un BMW albastru, este, potrivit unei investigaţii Rise Project, înmatriculat pe firma Aseosoft Internaţional, fondată de Sebastian Ghiţă, care susţine că a vândut societatea acum trei ani. Potrivit sursei citate şi duba neagră Mercedes care îl plimbă pe Sebastian Ghiţă prin Bucureşti este înmatriculată tot pe Asesoft Internaţional - firma care a făcut şi face avere din afaceri cu statul.

Reamintim că Ilie Sârbu, lider al senatorilor PSD şi socru al premierului Ponta este urmărit penal pentru infracţiunile de folosire a influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite şi sprijinirea unui grup infracţional organizat în dosarul retrocedărilor de păduri. Colegi de dosar cu Sârbu sunt pesedistul Viorel Hrebenciuc, deputatul PSD Ioan Adam, fostul director Romsilva, doi judecători etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor