Sergiu Litvinenco: PSRM a trecut liniile roşii şi a devenit un partid oligarhic

Cu socialiştii nu se poate nici coaliza, nici coabita. Unica cale de ieşire din impas sunt anticipatele, afirmă Sergiu Litvinenco.
Sergiu Litvinenco, deputat PAS în Parlamentul R. Moldova
Sergiu Litvinenco, deputat PAS în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)

În actualul Parlament al Republicii Moldova nu există nicio diferenţă dintre gruparea lui Dodon (PSRM n.r.) şi cele ale lui Şor şi Plahotniuc (Pentru Moldova n.r.), consideră deputatul PAS Sergiu Litvinenco, menţionând că şi în politică ar trebui să existe nişte linii roşii pe care dacă le-ai trecut, urmează să îţi asumi consecinţele.

„Pot să dezvolt pe zeci de pagini ceea ce a făcut sau ceea ce nu a făcut partidul lui Dodon în actuala legislatură. Dar mă voi opri la ultimele două monstruozităţi.

Pe 3 şi 16 decembrie 2020 partidul lui Dodon a votat cu intenţie legi neconstituţionale şi îndreptate împotriva Republicii Moldova doar în dorinţa de a obţine nişte beneficii politice” scrie parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, pe 11 februarie partidul lui Dodon a făcut coaliţie oficială cu cei despre care spunea că trebuie să stea la puşcărie pentru furtul miliardului şi al aeroportului, aminteşte deputatul PAS, subliniind că astfel, PSRM a trecut liniile roşii şi a devenit un partid oligarhic. „Cu acest partid nu se poate nici coaliza, nici coabita. Unica cale de ieşire din impas sunt anticipatele.”

În concluzie, Sergiu Litvinenco a ţinut să noteze că după alegerile anticipate cu siguranţă grupările lui Dodon, Plahotniuc şi Şor vor fi în minoritate în Parlament, şi de acest lucru oligarhia din R. Moldova se teme cel mai mult.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe