Sora reginei Olandei, descoperită moartă în Buenos Aires. Posibilă sinucidere

Ines Zorreguieta, sora reginei Olandei
Ines Zorreguieta, sora reginei Olandei (Getty Images)

Inès Zorreguieta, în vârstă de 33 de ani, sora mai mică a Reginei Maxima a Olandei, a fost găsită moartă în apartamentul ei din capitala argentiniană Buenos Aires.

Trupul lui Inès a fost găsit miercuri noaptea de către mama ei, María del Carmen Cerruti, şi de către un prieten, a precizat agenţia de ştiri EFE. După ce au descoperit-o pe Inès inconştientă, ei au chemat autorităţile argentiniene la faţa locului, care au confirmat moartea acesteia.

Zorreguieta pare să se fi sinucis, a declarat ambasada olandeză din Argentina într-un email trimis către Euronews. Autorităţile argentiniene încă investighează moartea surorii reginei Olandei, însă şi ei au indicat că ar putea fi vorba de o sinucidere.

În trecut, sora reginei a fost diagnosticată cu anorexie şi depresie.

Maxima, în vârstă de 47 de ani, care este originară din Argentina, este “foarte şocată şi tristă”, potrivit unei declaraţii publicate de Casa Regală a Olandei.

Regina şi-a anulat o vizită de stat planificată pentru săptămâna următoare în ţările baltice şi agenda ei a fost suspendată în următoarele câteva zile, precizează declaraţia primită de Euronews.

Cuplul regal olandez va călători vineri în Argentina pentru a participa la funeraliile lui Inès Zorreguieta din acest weekend.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe