Ştiri de pe frontul invaziei / Video: Doi germani atacaţi de migranţi după ce au protejat o femeie de un atac sexual

După valul de atacuri sexuale împotriva femeilor comise în Koln în ajunul Anului Nou, a venit rândul oraşului München. În acest caz, doi bărbaţi vârstnici au fost atacaţi într-un metrou de solicitanţi de azil după ce au protejat o femeie să nu fie hărţuită sexual de unul dintre ei.
Imigranţi atacă un bărbat într-un metrou din Munchen.
Imigranţi atacă un bărbat într-un metrou din Munchen. (YouTube/Screenshot)

Doi pasageri în vârstă din München, Germania, au fost atacaţi într-un metrou de un grup de tineri care păreau să provină din Orientul Mijlociu sau estul Europei.

Rapoartele media susţin că cei doi pasagerii încercau să protejeze o femeie să nu fie hărţuită sexual. Rapoartele susţin că atacatorii erau solicitanţi de azil, unii dintre ei vorbind limba arabă.

Atacul a avut loc într-un metrou care se deplasa între staţia Sendlinger Tor şi ultima staţie din centrul oraşului München. Incidentul a fost înregistrat de un alt pasager pe telefonul său mobil.

În materialul video, bărbaţii sunt văzuţi ţinând un bărbat de mâini în timp ce îl abuzează verbal, iar un al doilea bărbat vârstnic l-a înfruntat pe unul dintre tinerii atacatori înainte să fie prins de gât şi ameninţat.

Ziarul The Telegraph a raportat că incidentul a fost declanşat în momentul în care unul dintre tinerii atacatori au pus mâna pe o femeie şi aceasta i-a respins avansurile.

Tom Roth, persoana care a încărcat pe Internet înregistrarea video, a scris: “Cred că şi-a pus mâna pe spatele ei. Ea a întors privirea şi s-a uitat în altă direcţie.

“Solicitantul de azil a lovit apoi geamul vagonului cu multă forţă. Cred că era furios că femeia l-a respins. Câteva persoane au strigat la el, cerându-i să înceteze.”

După ce au strigat, un bărbat german a fost mângâiat în batjocură pe cap. “În acel moment, domnul respectiv s-a ridicat imediat în picioare”, a adăugat Roth. “Solicitantul de azil s-a întors înspre el, s-a apropiat şi l-a prins cu mâna de gât. Toată lumea s-a implicat imediat, mai multe persoane încercând să îi despartă pe cei doi.”

“Atacatorul bărbatului [în vârstă] a căzut pe spate, pe banchetă. În acel moment, în incident s-au implicat 4 solicitanţi de azil, care se uitau furioşi la noi şi la cei doi bărbaţi mai în vârstă.”

“Erau aproximativ 10-15 persoane lângă mine şi în spatele meu. Situaţia a fost adusă sub control. Când metroul a ajuns în staţie am sunat la poliţie dar mi s-a spus că ei nu pot face nimic.”

Roth a declarat că s-a simţit obligat să facă cunoscută înregistrarea video şi altor oameni.

“Cei implicaţi au fost foarte tulburaţi. O femeie mai în vârstă a declarat că nu îşi va mai părăsi locuinţa pe timp de noapte de acum înainte. Cei doi bărbaţi [atacaţi de solicitanţii de azil] au declarat că situaţia nu mai poate continua în acest fel”, a susţinut Roth. “M-am simţit mai în siguranţă în Germania acum 2 sau 3 ani. Găsesc acest lucru ca fiind cutremurător şi trist.”

“Îmi pare rău de oamenii care au nevoie de ajutor, dar trebuie făcut ceva împotriva persoanelor violente şi nerespectuoase care se află printre ei. Mulţi solicitanţi de azil nu respectă femeile, nu respectă bărbaţii – nici chiar pe cei în vârstă – ca să nu mai vorbim de legi şi poliţie.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe