Ştiri pe scurt: Tenis - Sorana Cîrstea eliminată în manşa secundă a probei de simplu la turneul pe zgură de la Charleston

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (Matthew Stockman / Getty Images)
Epoch Times România
02.04.2014

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de brazilianca Teliana Pereira, cu 3-6, 6-3, 7-6 (0), marţi, în manşa secundă a probei de simplu din cadrul turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 710.000 dolari, dar s-a calificat în sferturile probei de dublu. Cîrstea şi rusoaica Maria Kirilenko au trecut cu 4-6, 6-3, 11-9 de cuplul Alicja Rosolska (Polonia)/Chanelle Scheepers (Africa de Sud), urmând să înfrunte în sferturi perechea care va ieşi învingătoare din meciul Hao-Ching Chan/Yung-Jan Chan (Taiwan) şi Kveta Peschke/Lucie Safarova (Cehia/N. 2).

* Profesorul Corneliu Andrei Stroe, creatorul Craiovei Maxima, s-a stins din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, la vârstă de 70 de ani, anunţă site-ului clubului CS Universitatea Craiova, al cărui preşedinte de onoare era.

* Manchester United şi Bayern München au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe stadionul ''Old Trafford'', în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

* Echipele spaniole FC Barcelona şi Atletico Madrid au terminat nedecis, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Nou Camp, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

* Sportiva română Mădălina Linguraru a terminat pe locul 5 în limitele categoriei 48 kg, marţi, la Campionatele Europene de lupte de la Vantaa (Finlanda), după ce a fost învinsă de rusoaica Nadejda Fedorova, în meciul pentru medalia de bronz.

* HSC Miercurea Ciuc a învins pe ASC Corona Braşov cu scorul de 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), marţi seara, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, şi a egalat situaţia în finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, 1-1.

* Campioană en titre a baschetului feminin românesc, Universitatea de Vest 'Vasile Goldiş' Arad, a obţinut marţi o victorie facilă în faţa echipei BCM Danzio Timişoara, pe teren propriu, în primul meci din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Naţionale, scorul final înregistrat pe tabela de marcaj, 76-40 (28-11, 20-6, 11-8, 17-15), fiind elocvent.

* Progym Gheorgheni a învins pe Steaua Bucureşti cu scorul de 4-2 (0-1, 3-0, 1-1), marţi, pe patinoarul din Cârţa, şi a egalat situaţia în finala mică a Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, 1-1.

* Jucătorul american de golf Tiger Woods, numărul unu mondial, a anunţat că a fost operat la spate şi, din acest motiv, nu va putea participa, între 10 şi 13 aprilie, la turneul Masters, pe care l-a câştigat în patru ocazii.

* Suedezul Zlatan Ibrahimovic, atacantul echipei Paris Saint-Germain, consideră că formaţia engleză Chelsea Londra este "super-favorită" în confruntarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal dintre cele două grupări, a cărei primă manşă va avea loc miercuri seara, pe arena "Parc des Princes" din capitala Franţei.

* Turul Flandrei, a cărui a 98-a ediţie se va disputa duminică, este cursa ciclistă clasică preferată de pluton, înaintea Paris-Roubaix şi Liege-Bastogne-Liege, potrivit unei anchete publicate marţi de ziarul belgian La Derniere Heure-Leş Sports.

* Nuno Gomes, atacantul reprezentativei Portugaliei, şi-a oficializat marţi retragerea din fotbalul profesionist, la vârstă de 37 ani, urmând să îndeplinească în continuare rolul de consilier în domeniul relaţiilor internaţionale la clubul său de suflet, Benfica Lisabona.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor