Sunet bizar sperie locuitorii unui oraş din Germania. Fenomenul este global [video]

(Captură Foto)

Înregistrări video din jurul lumii au surprins un zgomot ciudat de “trompetă” venind din "cer" – dar nimeni nu poate explica exact ce este.

Un anumit număr de oameni au surprins audio şi video acest sunet bizar în ultimii 10 ani, cel mai recent caz având loc în Germania.

În materialul video filmat luna trecută, un copil poate fi văzut cum este împietrit de frică după ce sunetul ciudat a apărut din senin.

Kimberly Wookey din Canada a surprins mai multe astfel de evenimente neexplicate, susţinând pe youtube: “Este pentru a doua oară când, personal, am auzit aceste sunete aici în Terrace BC, Canada. Prima dată a fost în 19 iunie 2013 la aproximativ 9-9:30 a.m. dar nu a fost atât de intens.

“În dimineaţa zilei de 29 august 2013, la aproximativ 7:30 a.m. am fost trezită de acest sunet. Am sărit din pat, realizând că este acelaşi sunet pe care îl auzisem înainte.”

Ziarul britanic Metro a raportat că NASA presupune că ar putea fi vorba de “sunetul de fundal” al Pământului, deşi explicaţia este profund empirică.

Un purtător de cuvânt al NASA a declarat: “Dacă oamenii ar avea antene radio în loc de urechi, atunci am putea auzi o simfonie remarcabilă de sunete ciudate care provin din interiorul planetei noastre”, eşuând însă să ofere vreo explicaţie.

“E ca şi cum sunetul ar aparţine coloanei sonore a unui film SF, dar aici nu este vorba de ceva ştiinţifico-fantastic”, a declarat oficialul NATO. “Emisiile radio naturale ale Pământului sunt reale şi, deşi majoritatea dintre noi nu suntem conştienţi de ele, acestea sunt peste tot în jurul nostru.”

Un asemenea sunet a speriat oraşul Bratislava cu câţiva ani în urmă, în miezul nopţii. Deşi oamenii au alertat poliţia, iar cele mai mari ziare au menţionat evenimentul, sursa sunetului a rămas până acum un mister.

Asemenea zgomote au împânzit SUA, Finlanda, Europa, manifestându-se cu precădere după 2008. Până în prezent oamenii de ştiinţă nu pot emite nici cea mai vagă explicaţie pentru fenomenul care a înspăimântat zeci de oraşe.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură