Surpriză în lumea online: Ironizat de internauţi, Liviu Pop şi-a închis pagina de Facebook

Liviu Pop
Liviu Pop (Facebook)

Luat peste picior de internauţi atât pentru unele greşeli de exprimare, cât şi pentru iniţiativa legată de introducerea manualelor de sport şi dirigenţie în şcoli, ministrul PSD al Educaţiei, Liviu Pop, a decis să-şi închidă pagina oficială de Facebook.

În afară de celebrul "genunche", ministrul Liviu Pop a mai făcut recent un dezacord subiect-predicat care a făcut deliciul reţelelor de socializare.

Ploaia de ironii şi reacţii negative a continuat după ce ministrul PSD a anunţat că intenţionează să introducă manualele de sport în şcoli inclusiv la discipline precum hochei, baseball, yachting, haltere, sanie sau patinaj.

Iar în momentul în care a anunţat că vom avea inclusiv manual de dirigenţie, internetul a luat efectiv foc. La scurt timp după incident, Liviu Pop şi-a închis pagina oficială de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne