Tenis: Au fost puse în vânzare biletele pentru întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Suedia

(Matthew Stockman / Getty Images)
Epoch Times România
25.08.2014

Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România - Suedia, contând pentru play-off turului 1 al Grupei I, Zona Euro/Africană din cadrul Cupei Davis, care va avea loc între 12 şi 14 septembrie la Arenele BNR din Capitală.

Preţul unui bilet în tribună este de 35 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri—12.09, sâmbătă — 13.09 şi duminică — 14.09) este de 80 de lei. Biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere, precizează FRT.

Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul unui bilet în tribună este de 20 de lei pe zi, iar abonamentul este 50 de lei. Pentru această categorie, accesul în arenă se va face pe baza biletului achiziţionat şi a actului doveditor (legitimaţie, carnet).

Pentru loje, preţul unui bilet este de 100 de lei pe zi, al unui abonament este de 200 lei, iar un abonament pentru o lojă întreagă (toate locurile din lojă pentru toate cele trei zile) este de 150 de lei/loc. Lojele pot avea 6, 7, 8 şi respectiv 9 locuri.

Întâlnirea dintre România şi Suedia se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri, meciul de dublu va avea loc sâmbătă, iar duminică celelalte două meciuri de simplu.

Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 şi 2009, ambele întâlniri fiind câştigate de nordici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor