Timişoara: Percheziţii în cazul naţionaliştilor care au anunţat recompensă pentru femeile rome care se sterilizează

Poliţia
Poliţia (Epoch Times România)

Mai multe percheziţii au avut loc luni dimineaţă, la Timişoara, la membrii unei grupări naţionaliste care au anunţat pe un blog că oferă o recompensă de 300 de lei fiecărei femei rome care se supune unei operaţii de sterilizare în 2013.

Au avut loc percheziţii "la una sau mai multe locaţii" din Timişoara, sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Timişoara, fiind vizată o grupare naţionalistă care a postat pe un blog un anunţ privind oferirea unei o recompense de 300 de lei fiecărei femei rome care se supune unei operaţii de sterilizare în 2013, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Mădălina Mezdrea.

Suspecţii vor fi duşi la audieri la Parchetul Tribunalului Timiş.

Cei vizaţi de acţiunea de luni a Parchetului, Naţionaliştii Autonomi din Timişoara sunt, după cum se descriau pe blog, o "grupare radical-politică a tineretului".

Printre obiectivele acestora se numără "unificarea României după modelul german", "rezolvarea urgentă a problemei ţigăneşti", "conservarea genotipului rasial, a patrimoniului genetic moştenit de la strămoşii noştri", "desfiinţarea cultului vinovăţiei legat de aşa-numitul holocaust care ar fi avut loc în Transnistria" şi "eliminarea capitalismului (a pieţei libere în general) şi înlocuirea acestuia prin naţional-socialism (comunitatea poporului)".

Gruparea Naţionaliştii Autonomi Timişoara ar număra aproximativ 30 de membri, au anunţat membrii acesteia pe internet. Blogul lor a fost desfiinţat imediat după ce a ajuns în atenţia opiniei publice anunţul postat acolo privind oferirea unei recompense de 300 de lei fiecărei femei rome care se supune unei operaţii de sterilizare în 2013.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne