Toţi deputaţii PSRM au zburat la Moscova. Expert: Sunt sub observaţie să nu-i poată cumpăra Plahotniuc la bucată

Sorin Ioniţă
Sorin Ioniţă (Epoch Times România)

La invitaţia conducerii Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, fracţiunea parlamentară a PSRM, în frunte cu Zinaida Greceanîi, efectuează o vizită de o zi la Moscova.

Potrivit unui comunicat al formaţiunii, delegaţia moldovenească va avea întrevederi bilaterale cu conducerea Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, precum şi cu deputaţii partidelor de guvernare „Edinaia Rossia” şi „Spravedlivaia Rossia”.

În context, expertul român în administraţie publică, Sorin Ioniţă a ţinut să sublinieze că în pline negocieri post-electorale pentru formarea guvernului Moldovei, partidul cel mai mare, socialiştii cu 35% din parlament, s-au dus toţi, în frunte cu lidera grupului, în vizită la Moscova. „Lumea nu-i prea subtilă în Est.”

„Ăştia-s cu statalitatea moldovenească. Probabil e ca o băgare din aia prelungită în cantonament în divizia B. Să-i ţină sub observaţie ca să nu-i poată cumpăra Plahotniuc la bucată”, a conchis Sorin Ioniţă.

Vizita deputaţilor socialişti la Moscova are loc după cea de acum două săptămâni efectuate de lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, şi de preşedintele Igor Dodon. Şeful statului a dezminţit în repetate rânduri că s-ar confrunta cu presiuni din partea Kremlinului, ce ar avea drept scop interzicerea unei coaliţii între socialişti şi democraţii lui Vlad Plahotniuc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe