Traian Băsescu: România e mândră să participe la Olimpiada de la Londra şi speră să obţină rezultate deosebite

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni pe printul Charles al Marii Britanii. (Mihut Savu / The Epoch Times)
Epoch Times România
11.06.2012
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat luni în discuţiile cu prinţul Charles că România este mândră să participe la Jocurile Olimpice organizate anul acesta la Londra, exprimându-şi speranţa că ţara noastră va avea rezultate deosebite.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a adresat felicitări Alteţei Sale Regale cu ocazia aniversării Jubileului de Diamant al Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi a exprimat aprecierea sa pentru festivităţile organizate cu acest prilej la Londra. Şeful statului a afirmat că România este mândră să participe la Jocurile Olimpice organizate anul acesta la Londra şi că speră ca sportivii care vor reprezenta ţara noastră să se remarce cu rezultate deosebite", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Băsescu i-a mulţumit prinţului Charles pentru participarea la realizarea filmului documentar "Wild Carpathia", care a adus o contribuţie importantă în promovarea turistică a României.

"Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, a vorbit despre frumuseţea zonelor rurale din ţara noastră, iar domnul preşedinte Traian Băsescu a spus că este important să protejăm aceste regiuni şi să prezervăm satul românesc. Alteţa Sa Regală Charles, Prinţ de Wales, a dat exemplu unor ţări europene, precum Franţa şi Elveţia, care au avut succes în demersurile lor de prezervare a frumuseţilor satelor tradiţionale. Totodată, în cadrul întrevederii, şeful statului i-a adresat mulţumiri Alteţei Sale Regale pentru atenţia pe care o acordă constant României", mai precizează Preşedinţia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor