"Trebuie să recunosc, Ghiţă e bun de comedie" - Ghinea, acuzat că a antrenat mii de oameni pentru lupte de stradă

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a fost acuzat de deputatul Sebastian Ghiţă că a antrenat mii de oameni pentru lupte de stradă în Turcia şi Ucraina. "Vă daţi seama că băiatul ăsta este membru în Comisia de Control a SRI?", a reacţionat tehnocratul.
Cristian Ghinea (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
01.11.2016

În vreme ce România comemora un an de la tragedia din clubul Colectiv, deputatul Sebastian Ghiţă, membru în Comisia de control a SRI, îl acuza pe fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, cel cu care, de altfel, a dus un război constant, că a antrenat, prin ONG-ul său, mii de tineri pentru lupte de stradă în Turcia şi Ucraina. Replica tehnocratului nu s-a lăsat mult aşteptată.

"Erau pregătiţi oameni cu cocktail-uri molotov să atace primăria sectorului 4, să-l scoată pe Piedone. (...) Acel Centru Român de Politici Europene (CRPE) al lui Ghinea a "trainuit" mii de oamenii. Ştiţi că aceste ONG-uri au trimis tineri în diverse zone de scandal, în Ucraina, în Turcia, i-au antrenat, pur şi simplu i-au antrenat pe aceşti oameni să participe la lupte de stradă, la a vandaliza instituţii publice", a declarat Sebastian Ghiţă, la România Tv.

Amuzat de aceste declaraţi, Cristian Ghinea - proaspăt înscris în cursa pentru parlamentare din partea Uniunii Salvaţi România - i-a răspuns deputatului PRU într-un mesaj postat luni seară pe contul său de Facebook.

"Gata, vă chem la luptă. Ghiţă spunea aseară că am antrenat mii de oameni pentru lupte de stradă în Turcia şi Ucraina :) Trebuie să recunosc, Ghiţă e bun de comedie. Vă daţi seama ce frică le e? Vă daţi seama că băiatul ăsta este membru în Comisia de Control a SRI? Adică Sebastian Ghiţă controlează parlamentar serviciile secrete?

Dar măcar mi-a dat o idee. Dacă sunteţi, poate nu câteva mii, dar măcar câţiva dornici să contribuiţi la campanie cu idei, fonduri, timp, forţă musculară sau materie cenuşie, daţi-mi de veste la contact@cristianghinea.ro. Promit că nu vă trimit în Ucraina! Să share-uim zic, să-i arătăm lui Ghiţă şi altora ca el că inteligenţa bate audienţa", a fost replica fostului ministru al Fondurilor Europene.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor