Tudose, mişcarea în plic a lui Iohannis? Zumzete în PSD

Multă lume s-a mirat când Mihai Tudose a fost propus premier. Potrivit unor surse, de fapt nu Dragnea i l-a propus lui Iohannis pe acesta, ci lucrurile au stat exact invers.
Mihai Tudose
Mihai Tudose (România Curată)

Tot mai multe voci din PSD susţin că Mihai Tudose ar fi fost o propunere impusă de preşedintele Iohannis, iar Dragnea nu a avut altă variantă decât să o accepte, relatează Hotnews.

Potrivit publicaţiei citate, explicaţia pe care o iau în considerare tot mai mulţi lideri din PSD este aceea că numele lui Tudose a venit de fapt de la preşedintele Klaus Iohannis şi i-ar fi fost chiar impus lui Liviu Dragnea.

De altfel, Hotnews a scris de luni că şeful statului i-a transmis lui Dragnea că nu acceptă altă nominalizare pentru prim-ministru în afara lui Tudose.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne