Un angajat exemplar: Parcurge 32km, pe timp de noapte, pentru a nu întârzia la noul loc de muncă (video)

Momentul în care Walter primeşte vestea că firma îi dăruieşte o maşină nouă
Momentul în care Walter primeşte vestea că firma îi dăruieşte o maşină nouă (captură Youtube)

Nu este totul pierdut pentru umanitate atâta timp cât există oameni ca Walter Carr, tânărul protagonist din această poveste. Walter a parcurs pe jos 32 de kilometri - distanţa de acasă până la noul loc de muncă - numai pentru a nu întârzia chiar în prima zi de lucru. Efortul şi dedicarea sa nu au fost zadarnice. Şeful său, în momentul în care a aflat despre acest episod, a hotărât să-l recompenseze (clipul video lansat pe youtube arată momentul). Această poveste incredibilă a devenit virală pe reţelele de socializare.

Maşina lui Walter s-a stricat cu o zi înainte de a începe noul serviciu la o companie ce efectua mutări. Dar, în loc să anunţe compania şi să explice ce i s-a întâmplat, acest tânăr conştiincios a decis să meargă toată noaptea, pe jos, cei 32 de kilometri – de multe ori traversând peste câmpuri - care îl separau de locul de muncă.

Walter a fost atât de sârguincios încât a ajuns înaintea restului echipei, iar când proprietara casei, Jenny Hayden Lamey, a aflat de aventura sa, i-a propus să se odihnească dacă doreşte. Cu toate acestea, tânărul s-a apucat imediat de împachetat. Jenny a fost atât de impresionată de tenacitatea lui Walter, încât i-a postat povestea pe Facebook.

Călătoria lui Walter a devenit atât de cunoscută încât, până la urmă, a aflat despre ea şi proprietarul companiei de mutări, Luke Marklin. În acel moment a decis să recompenseze efortul şi voinţa unui angajat precum Walter. Marklin a călătorit în Alabama să-l întâlnească în persoană şi să-i facă un cadou la care tânărul nu ar fi visat niciodată: o maşină nouă.

"Sunt mândru să am o astfel de persoană în echipa mea", explică Marklin pe social media cu eticheta relavantă #TheWorldNeedsMoreWalters (lumea are nevoie de mai mulţi Walters).