Un extraterestru ar fi lucrat pentru guvernul american

Omul din fata este declarat a fi Valiant Thor, un extraterestru  binevoitor de pe Venus, care a lucrat cu guvernul SUA. Fotografia a fost  prezentată de Phil Schneider
Omul din fata este declarat a fi Valiant Thor, un extraterestru binevoitor de pe Venus, care a lucrat cu guvernul SUA. Fotografia a fost prezentată de Phil Schneider (Phil Schneider)
Unii îl numesc un deconspirator al OZN-urilor; alţii îl consideră un personaj fals. Indiferent de situaţie, Phil Schneider a stârnit controverse prin afirmaţiile sale cu privire la extratereştri, în special prin relatările sale despre o persoană pe nume Valiant Thor.

Aparent Valiant Thor ar fi fost un om "obişnuit". Cu toate acestea, el poseda unele diferenţe fiziologice considerabile faţă de orice fiinţă umană. Schneider afirmă că Thor ar fi venit de pe Venus, lucrând pentru guvernul SUA pentru o perioadă de timp, în anii 1950, înainte de a pleca cu nava sa spaţială.

Aceasta este povestea transmisă de regretatul Phil Schneider, un geolog şi inginer care a relatat faptul că avusese acces la nivelul 1 de securitate în proiectele guvernamentale secrete americane. El a stârnit uimire cu declaraţiile sale conform cărora a ajutat la construirea unor baze militare subterane, afirmând şi că a lucrat în cadrul celebrei baze numite Zona 51.

Schneider a fost găsit mort în apartamentul său la 17 ianuarie 1996, în condiţii suspecte. Mulţi cred că a fost ucis, deşi moartea sa a fost calificată drept suicid.

Există puţini oameni din armată care au vorbit despre extratereştri la fel de explicit ca Schneider. Toate aceste afirmaţii au fost luate în derâdere. Totuşi, există, de asemenea, mulţi care îi dau crezare lui Schneider în urma vizionării filmelor şi dovezilor prezentate de acesta.

Printre aceştia din urmă se află şi Gordon Duff, redactorul senior al publicaţiei Veterans Today, care îl numeşte un "deconspirator al OZN-urilor."

Schneider a declarat că s-a întâlnit cu Thor, iar inginerul nu este singurul care să fi făcut o astfel de afirmaţie. Dr. Frank Stranges a scris o carte intitulată Stranger at the Pentagon (Străinul de la Pentagon - n.trad.) despre presupusa sa întâlnire cu Thor.

Schneider a arătat o imagine cu Valiant Thor în timpul unei prelegeri de la o expoziţie din 1995. Fotografia fusese realizată în 1943. Schneider a afirmat faptul că extraterestrul lucrase pentru armata americană din 1937. Thor avea şase degete la fiecare mână, o inimă supradimensionată, un plămân uriaş, sânge asemenea celui găsit la cefalopode (sângele lor conţine un tip de oxid de cupru numit hemocianină), un IQ mult superior (care putea fi estimat la valoarea 1200), şi că putea vorbi fluent 100 de limbi (inclusiv limbi care nu se vorbesc pe Pământ). Schneider a mai relatat faptul că vârsta lui Thor era de 490 ani.

Potrivit doctorului Stranges, Valiant Thor avea înălţimea de aproximativ 1,80 m, greutatea de 84 kg, păr castaniu, ondulat şi ochi căprui. Dr. Stranges a mai consemnat faptul că doi preşedinţi americani - Dwight Eisenhower şi Richard Nixon - s-au întâlnit cu Thor.

Timothy Good, un fost consultant al Guvernului SUA, cunoscut pentru luările sale de poziţie în problema extratereştrilor, a declarat şi el la un moment dat că Eisenhower s-a întâlnit cu fiinţe extraterestre.

Potrivit relatărilor doctorului Stranges, Thor a părăsit Pământul în dimineaţa zilei de 16 martie 1960, decolând din Alexandria, statul Virginia, într-o navă spaţială.