UNPR Suceava nu mai aşteaptă negocierile oficiale. A decis să meargă pe liste separate la locale

Deşi abia pe 15 ianuarie este aşteptată finalizarea negocierilor dintre Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea pe marginea participării PSD şi UNPR pe liste comune la alegerile din 2016, progresiştii din Suceava au luat deja o decizie în acest sens.
Sigla UNPR
Sigla UNPR (Epoch Times România)

UNPR Suceava a anunţat marţi, în cadrul unui comunicat de presă, că Biroul Politic Judeţean al formaţiunii a adoptat o rezoluţie prin care s-a transmis conducerii naţionale a partidului dorinţa organizaţiei Suceava de a participa singură la alegerile din 2016, se arată în cadrul unui comunicat de presă citat de Mediafax.

Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de sfârşit de an în care conducerea UNPR Suceava a analizat activitatea organizaţiei în 2015. Reprezentanţii progresiştilor din Suceava au mai trimis conducerii centrale şi propunerile pentru îmbunătăţirea activităţii în judeţ şi o prezentare a stadiului în care se află procesul de fuziune UNPR-PPDD în judeţ, în urma căruia organizaţia are acum 89 de consilieri locali, dintre care trei viceprimari şi organizaţii în aproape toate localităţile.

"Cu această zestre, organizaţia Suceava va intra în anul 2016, an electoral important, şi va încerca să-şi atingă obiectivul de a deveni a treia forţă politică din judeţ", se arată în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne