US Open. Rafael Nadal declară forfait pentru turneul de la New York (31 august - 13 septembrie)

"După o analiză atentă, am decis să nu particip la US Open în acest an. Situaţia sanitară este încă foarte complicată în întreaga lume, cu cazuri de Covid-19 şi noi focare epidemice care par scăpate de sub control", a scris jucătorul spaniol pe Twitter.
Marius Drăgoi
05.08.2020

alte articole

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal.
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal. (Getty Images)
Marius Drăgoi
05.08.2020

Campionul en-titre al turneului de Mare Şlem de la New York - US Open, spaniolul Rafael Nadal, nu va onora cu prezenţa ediţia din acest an a competiţiei, anunţul fiind făcut de acesta, marţi, pe site-ul de socializare Twitter.

"După o analiză atentă, am decis să nu particip la US Open în acest an. Situaţia sanitară este încă foarte complicată în întreaga lume, cu cazuri de Covid-19 şi noi focare epidemice care par scăpate de sub control", a scris multiplul campion de Mare Şlem.

"Este o decizie pe care nu am dorit niciodată să o iau, dar de această dată îmi urmez inima, care îmi spune că deocamdată este de preferat să nu călătoresc", a continuat Nadal, care a cucerit de patru ori competiţia de la arenele 'Flushing Meadows-Corona Park' din oraşul New York (2010, 2013, 2017, 2019).

Dintre sportivii de TOP 10 care şi-au anunţat prezenţa pe tabloul principal sunt, sârbul Novak Djokovic, austriacul Dominic Thiem, rusul Daniil Medvedev, grecul Stefanos Tsitsipas şi germanul Alexander Zverev.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor