Vanghelie "avertizează" un jurnalist: „Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă dacă aveţi copii acasă!”

Deşi ieşit din viaţa politică, Vanghelie nu şi-a schimbat "sentimentele" faţă de Sebi Ghiţă şi nici tiparul comportamental.
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, l-a ameninţat pe un jurnalist de la România TV chiar în faţa Poliţiei Snagov, relatează reportervirtual.ro.

„Vedeţi că mergeţi cu maşina şi nu ştiţi ce se-ntâmplă dacă aveţi copii acasă! Atât vă spun! Vă spun dumneavoastră, aşa. Să nu vă loviţi cu maşina acum, când plecaţi!”, i-a spus Vanghelie, actualmente aflat sub control judiciar, reporterului de la postul fondat de Sebastian Ghiţă.

„Domnul reprezentant al unui infractor! Dumneavoastră reprezentaţi infracţiune în România fără să vreţi”, i-a mai spus Vanghelie jurnalistului, potrivit sursei citate.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată anul trecut, fiind acuzat de nouă infracţiuni de luare de mită, nouă infracţiuni de abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Potrivit presei, primarul-student conduce detaşat într-un top al mitelor, cu 90 de milioane de euro primite de la afaceristul Marian Dumitru, căruia i-ar fi facilitat atribuirea de contracte pe bani publici în valoare de circa două miliarde de lei.

Mai amintim că aceasta nu este prima dată când Vanghelie sare la angajaţi (sau presupuşi angajaţi) ai lui Sebastian Ghiţă. În octombrie 2014, Vanghelie, la vremea respectivă încă primar, a blocat maşina unor paparazzi, i-a înjurat şi a avut un comportament violent, după ce aceştia l-au urmărit şi filmat în timp ce lua masa în oraş cu Oana Niculescu Mizil, şi soţii Mircea şi Mihaela Geoană.

Vanghelie a pornit pe urmele jurnaliştilor, crezând că aceştia sunt trimişi pe urmele sale de Sebi Ghiţă, iar la o intersecţie i-a ordonat şoferului să-i blocheze pe aceştia cu maşina după care s-a năpustit cu pumnii şi cu picioarele în maşina paparazzilor, încercând să deschidă portiera din dreapta şi, cel mai probabil, să treacă la agresiuni fizice. Nereuşind să-i bată pe jurnalişti, Vanghelie şi-a descărcat năduful promiţându-le acestora că „data viitoare îi bagă în spital” şi înjurându-i pe Ghiţă şi pe Ponta, la vremea respectivă premier.