Vicepreşedinte ALDE demisionează din partid, pentru a sprijini din stradă PSD şi ALDE

Politicianul ALDE care-i caracteriza pe cei ce protestau contra ordonanţei graţierii drept cretini şi animale a demisionat din funcţie. Nu în semn de părere de rău, ci pentru a putea protesta şi el în stradă, de cealaltă parte a "baricadei."
Cătălin Beciu
Cătălin Beciu (deprahova.ro)
Ana Ion
07.02.2017

Devenit "faimos" după comentariile sale jignitoare la adresa celor ce au ieşit în stradă pentru abrogarea ordonanţei-elefant, Cătălin Beciu s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte ALDE, pentru a putea protesta, la rândul său în (celalaltă) stradă, în sprijinul Guvernului relatează Agerpres.

Precizări:

- anunţarea demisiei nu înseamnă o delimitare de acţiunile de până acum ale partidului, ci reprezintă strict dorinţa mea de a protesta activ, în stradă, împotriva abuzurilor;
- Biroul Naţional va discuta această situaţie, moment în care ne vom lămuri cu privire la ceea ce crede forul de conducere al ALDE despre felul în care aleg să acţionez.
Atât.
Aş mai spune doar că nu mă simt singur, considerând numărul mare de colegi care m-au sunat cerându-mi să-mi reanalizez intenţia.
Nu mă aşteptam.
Le mulţumesc pentru sprijin.", scrie, pe Facebook Beciu.

Beciu a intrat puternic în atenţia opiniei publice pe 20 ianuarie a.c. după ce într-un discurs ce aminteşte de vremurile când Iliescu vorbea cu "Măi, animalule!", i-a caracterizat pe cetăţenii ieşiţi în Piaţa Universităţii să protesteze contra ordonanţei graţierii drept "nişte cretini" şi "animale", de care lui îi este "scârbă."

Reamintim că de zile în şir unii lideri ai PSD scriu pe Facebook despre necesitatea unei contra-manifestaţii a PSD, ignorând riscul ca situaţia să degenereze în conflicte între cetăţenii aceleiaşi ţări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor