Victor Ponta: „M-am liniştit, dl Iohannis ne-a scos din izolare aşa cum a promis”

Dacă preşedintele Klaus Iohannis o ţine în ritmul acesta cu cheltuielile de deplasări externe trecem cu deficitul de 3% din PIB, a declarat, ironic, fostul premier Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis a participat la Summitul securităţii nucleare din SUA însă nu a avut nicio întâlnire oficială, deşi la eveniment au participat 50 de şefi de state şi guverne, fapt ce a stârnit o serie de comentarii ironice din partea fostului premier Victor Ponta.

„Deci Dl. Iohannis şi-a prelungit vizita la Washington ca să asiste la 'Festivalul Cireşilor Înfloriţi' şi nu a avut timp de chestiuni plictisitoare şi inutile (cum a făcut de exemplu Preşedintele Erdogan, care a avut întâlniri separate de peste o oră şi cu Barack Obama şi cu Joe Biden - ce să facă Dl. Iohannis la întâlniri, are o poză şi un "shake hands" cu Obama care i-a şi spus ceva politicos, a fost la masă, gata - e suficient)!

M-am liniştit, Dl. Iohannis "ne-a scos din izolare" aşa cum a promis! Doar că dacă o ţine în ritmul acesta cu cheltuielile de deplasări externe trecem cu deficitul de 3% din PIB şi nu ne mai salvează nici măcar tehnocrata Doamnă Dragu!”, a scris fostul premier Victor Ponta pe reţeaua de socializare.

Ponta a făcut aceste comentarii pe marginea unui articol publicat de flux24.ro din care reiese că Iohannis nu a avut nicio întâlnire bilaterală în Washington şi nu a solicitat nici măcar o primire la Casa Albă, dar şi-a prelungit cu o zi şederea acolo pentru a merge împreună cu soţia lui la Festivalul cireşilor înfloriţi, eveniment ce atrage numeroşi turişti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne