Video: Un chinez sechestrează o femeie într-o gură de canal 60 de ore [video]

Femeia salvată din gaura de canal, în care a fost băgată acolo pentru a-i stoarce bani
Femeia salvată din gaura de canal, în care a fost băgată acolo pentru a-i stoarce bani (Captură Youtube)
Cassie Ryan
20.02.2014

Guo, o femeie din provincia Hainan, China, a supravieţuit timp de 60 de ore într-o canalizare, după ce prietenul său a încercat să o omoare blocând-o în canalizarea oraşului.

Victima a supravieţuit a fost salvată în cele din urmă iar tot incidentul a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere, conform Sina News.

Înregistrarea îl surprinde pe prietenul acesteia atunci când înlocuia capacul gurii de canalizare cu o bucată de carton. Puţin mai târziu, acesta se întoarce alergând împreună cu Guo, pe care o direcţionează deasupra bucăţii de carton, împingându-o apoi prin gura de canalizare. Bărbatul a acoperit apoi gura de canalizare cu capacul de metal pe care a mai pus o placă de lemn.

A doua zi, Guo a început să strige după ajutor, şi s-a ajutat de umbrela sa pentru a fixa două bancnote de 100 de yuan prin gaura de la capac. Totuşi, cineva a luat cele două bancnote fără a-i auzi strigătele şi fără observa că este acolo.

Mai târziu, aceasta s-a folosit de hainele sale şi a creat o funie de care s-a folosit să ridice aproape de gura canalizării. Totuşi tentativa nu i-a reuşit şi a leşinat atunci când a căzut.

A treia zi, Guo a ajuns la capătul puterilor şi s-a văzut obligată să bea apă din canalizare. La puţin timp după, a reuşit să se caţere şi să dea la o parte capacul de canalizare, după care a scos mâna prin gura de canalizare pentru a cere ajutor.

Atunci când a fost salvată, corpul femeii era umflat şi palid din cauza timpului petrecut în apă. Doamna Guo este de părere că prietenul său a încercat să o omoare din cauza datoriei lui de 100.000 de yuan (16.490 de dolari).

Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de crimă, iar conform poliţiei, acesta este dependent de jocurile de noroc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor