Voiculescu: Credeţi că Dragnea, Firea sau Olguţa ar avea vreo emoţie să cheme minerii împotriva protestatarilor?

Unii dintre politicienii noştri încă mai au comunismul în sânge, însă România nu mai e la fel şi nu trebuie să se mai întoarcă niciodată la ceea ce a fost în anii '90, şi-a exprimat speranţa tehnocratul Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

În ziua în care dosarul Mineriadei a fost trimis la Înalta Curte, fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a atras atenţia, pe pagina sa de Facebook, că şi unii dintre liderii PSD de astăzi ar fi în stare să trateze problema protestatarilor în acelaşi mod ca pe vremurile de tristă amintire.

"Noi eram ca un fel de gardă de corp a FSN-ului. Ne-a dat poliţia şi de băut… lăzi, lăzi întregi de whisky, că noi nici nu ştiam ce-i ăla. Şi apoi ne-a băgat la Arcul de Triumf. Noaptea ne ducea să dormim lângă o sală din apropiere şi ziua ne luau să acţionăm.” (G. V. – lăcătuş la mina Vulcan)".

"Să ne imaginăm puţin ce ar fi făcut ăştia cu noi în februarie [pe vremea protestelor masive declanşate de OUG 13 - n.r.] dacă le-ar fi stat şi acum în putere. Credeţi că domnul Dragnea, duamna Firea, domnul Iordache, duamna Olguţa sau domnul Codrin Ştefănescu ar fi avut vreo emoţie să apeleze la oamenii muncii pentru a îi astâmpăra pe "'telectualii corporatişti şi sorosisti" din Piaţa Victoriei? Ei sunt la fel. România însă nu mai este la fel şi sper să nu se mai întoarcă niciodată la ceea ce a fost în anii '90", a declarat Vlad voiculescu.

Pentru "răutatea oamenilor pierduţi nu este niciodată timpul trecut" să reacţioneze aşa şi acum, a remarcat Vlad Voiculescu, adăugând însă că este important mesajul transmis astăzi tuturor celor îmbătaţi de putere, care uită că se vor trezi într-o bună zi din beţia majorităţii şi a votului popular şi că nu se vor putea ascunde la nesfârşit de judecată.

Fostul ministru a invitat opinia publică să recitească, în fiecare an pe 13-15 iunie, alte câteva confesiuni ale minerilor pe care le-a documentat Simona Tache. (Intraţi aici)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne