Voiculescu: Grindeanu sărută acum spăşit cizma care i-a strivit capul cu doar câteva săptămâni în urmă

Fostul premier Sorin Grindeanu s-a "împăcat" cu liderul suprem din PSD, Liviu Dragnea, care a arătat "multă înţelegere" şi i-a vorbit "părinteşte".
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Schimbarea la faţă a fostului premier Sorin Grindeanu, care a decis să lase în spate resentimentele faţă de liderul PSD Liviu Dragnea pentru un post "călduţ" de diplomat, nu a trecut neobservată în tabăra "tehnocraţilor".

"Vi-l mai amintiţi pe Sorin Grindeanu? Da, acel vechi pesedist din Banat care părea că s-a săturat de cizma lui Dragnea pe gât şi reuşeşte în sfârşit să separe binele de rău? Cel care a semnat OUG 13 şi mai apoi a spus că regretă? Ei bine, domnul Grindeanu pare să-şi fi adus aminte că partidul mai are multe de oferit. Spăşit sărută cizma care i-a strivit capul cu doar câteva săptămâni în urmă", a remarcat, ironic, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a citat o parte din "minunăţia de declaraţie" făcută cu o zi în urmă de Grindeanu:

"Nu cred că (Liviu Dragnea - n.r.) a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului".

"Ciuma Roşie s-a refăcut, mai şireată şi este la vânătoare. Le vom mai putea ţine piept încă odată?", a mai precizat Vlad Voiculescu, adăugând hashtag-urile #ciumaroşie şi #altaintrebare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne