"Votaţi Firea preşedinte, e prea bună pentru Bucureşti!" - Protest-pamflet la Primăria Capitalei

Protest-pamflet pentru plecarea Gabrielei Firea din fruntea Primăriei Bucureşti
Protest-pamflet pentru plecarea Gabrielei Firea din fruntea Primăriei Bucureşti (Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Vis-a-vis de Primăria Capitalei a avut loc, vineri, primul miting "de susţinere" a Gabrielei Firea pentru postul de preşedinte al României, practic, un protest-pamflet la adresa primăriţei, generat de nemulţumirea faţă de "non-realizările" acesteia.

Evenimentul, la care au luat parte circa 25-30 de cetăţeni, a avut loc sub formă de "adunare culturală" căci Primăria nu le-a aprobat cetăţenilor adunarea publică, susţinând că la data respectivă în zonă va avea loc o altă manifestaţie. Evident, la ora la care a avut loc protestul nicio altă manifestaţie nu avea loc, pe trotuarul dinspre Cişmigiu.

În consecinţă, în faţa Primăriei n-au mai răsunat clasicele scandări "Jos Firea", "Demisia", ci "Votaţi Firea preşedinte".

De ce? Au răspuns chiar cetăţenii: Firea e "prea bună" pentru Bucureşti, drept dovadă, "nu mai cad tavanele în şcoli, avem benzi RATB, piste de bicicletă peste tot."

"Votaţi Firea preşedinte şi nu veţi mai avea acces în nicio instituţie publică. Ne dorim să fie Firea preşedinte, să nu mai avem acces în nicio instituţie publică şi hingherii să devină noul Gestapo!", a scandat un participant la protest, făcând aluzie la faptul că ieri cetăţenilor care au dorit să intre la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti nu le-a fost permis accesul.

"Vrem să atragem atenţia opiniei publice că ne dorim ca Primarul General al Capitalei să îşi dea demisia şi să candideze la preşedinţie. E mult prea bună pentru Bucureşti.

A reuşit să blocheze jumătate de Bucureşti şi intrarea în Bucureşti, a reuşit să scrie pe o foaie deja scrisă, a reuşit să planteze copaci în ghiveci lângă un parc şi de aceea noi o susţinem pentru preşedinţie", a mai declarat protestatarul.

Cum ar arăta ţara cu Firea preşedinte? "Ca şi Bucureştiul, un calvar", a răspuns cetăţeanul, în timp ce un alt protestatar a opinat că dacă Firea va ieşi preşedinte "va curge numai lapte şi miere, câinii vor avea covrigi în coadă şi toate măririle salariale se vor da, aşa cum a promis PSD."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne