Ziua 250. "Nu putem să suferim 23 de milioane de români pentru câteva mii de corupţi, incompetenţi şi infractori"

Corupţia este în ADN-ul funcţionarilor şi politicienilor din România, doar noi putem schimba şi putem acţiona împotriva sistemului, au transmis "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, care îi invită pe români în faţa Guvernului la proteste.
Protest
Protest (Epoch Times)

Practic PSD-ALDE guvernează doar pentru corupţi şi penali. Nu e normal să suferim noi toţi, 23 de milioane de români, pentru câteva mii de corupţi, incompetenţi şi infractori, au tras un semnal de alarmă, din faţa Guvernului, protestatarii #rezist, reveniţi din nou în Piaţa Victoriei, pentru a 250-a zi consecutiv.

"S-au încheiat negocierile dintre Tudose şi Sindicalişti! Rezultatul este acelaşi de săptămâna trecută, adică facem cum a spus Daddy! Acum două zile, unul ne număra ouăle să vadă impactul la buget! Alta ne spunea că dacă Daddy a declarat ceva, aşa este! Vine doamna secretară, actual Ministru al Internelor şi ne spune că Jandarmeria nu procedează corect atunci când amendează protestatarii care au declarat în prealabil un eveniment! Daddy şi CPT sunt doi indolenţi, care mint cu neruşinare! Este o lună octombrie cu o încărcătură emoţională ieşită din comun! Acum doi ani, Sistemul nu a funcţionat şi au murit tineri! După doi ani, Sistemul este la fel şi în orice moment putem asista la o altă tragedie! Corupţia este în ADN-ul funcţionarilor şi politicienilor din România! Doar noi putem schimba şi putem acţiona împotriva sistemului! Va aşteptăm în Piaţă!", a declarat unul dintre protestatari.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un tânăr crede că toţii românii trebuie la un moment dat să se unească şi să-i pună la punct pe "politicienii ăştia corupţi, preocupaţi doar cum pot să fure ei mai mult şi să scape".

"Votanţii lor, au cedat şi ei, au văzut că au fost minţiţi, că au fost batjocoriţi şi că salariile şi pensiile astronomice nu au ajuns decât la o categorie specială, doar câteva mii de români conectaţi direct la ţeava de furat bani publici. Restul, noi, nu am primit nimic consistent din promisiunile cu care au câştigat alegerile, nu, ba dimpotrivă, noi primim taxe şi impozite mărite, scumpiri şi o viaţă mai amară. Ne înjosesc la maxim şi ne batjocoresc fără să ţină cont de nimic. Vor să intre şi în gospodării şi să dijmuiască tot, să ia şi pielea de pe gaina din coteţ, doar ca să aibă ei ce fura. Hai să ne unim şi să mergem peste ei şi să spunem că nu mai suportăm, au mers mult prea departe, nu vrem să îi mai lăsam să guverneze doar pentru ei. Sindicatele toate sunt în stradă. Practic PSD-ALDE guvernează doar pentru corupţi şi penali, iar ăştia nu sunt aşa mulţi, câteva mii, putem să scăpăm de ei imediat. Nu putem să suferim noi toţi 23 de milioane de români pentru câteva mii de corupţi, incompetenţi şi infractori", a precizat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne