Actorul Paul Walker şi-a pierdut viaţa într-un accident

Actorul Paul Walker
Actorul Paul Walker (www.google.com)

Actorul de film Paul Walker, cunoscut pentru rolul din filmul “Fast & Furious” a murit ieri, sâmbătă 30 noiembrie, într-un accident de maşină. Accidentul s-a produs în nordul oraşului Los Angeles, soldându-se cu moartea a doua persoane. Paul Walker avea 40 de ani.

Ştirea a fost dată de publicistul lui Walker, Ame Van Iden, fiind publicată de Associated Press.

Conform declaraţiei postate pe pagina pe Facebook a actorului, Walker era pasager în maşina Porsche a unui prieten, şi se afla în zona respectivă pentru a participa la un un eveniment de caritate pentru organizaţia lui Reach Ouţ Worldwide. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului în comunitatea Valencia, din nordul oraşului Los Angeles.

Maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi decedaţi când au sosit echipajele de salvare.

"Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Ouţ Worldwide. El era pasager în maşina condusă de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (...) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteţi adresa condoleanţele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

În ultima perioadă, Walker lucra la "Fast & Furious 7". De asemenea, el a jucat în drama "Hours" care va fi lansată în această lună.

Walker a jucat în cinci din cele şase blockbustere "Fast & Furious", începând din anul 2001.

"Toţi de la Universal avem inima frântă", a transmis Universal Pictures într-o declaraţie. "Paul a fost cu adevărat unul dintre membrii cei mai iubiţi şi respectaţi ai familiei noastre din studio de 14 ani, iar această pierdere este devastatoare pentru noi, pentru toţi cei implicaţi , în filmele "Fast and Furious" , precum şi pentur nenumăraţii săi fani".

Mama lui Walker era fotomodel, iar tatăl antreprenor de canalizare. Mama lui Walker l-a dus la audiţii de când era mic şi a fost model începând de la vârsta de 2 ani.

Walker a declarat că introducerea sa la vârsta copilăriei în industria de showbiz nu a fost pentru a înceape o carieră, ci era o modalitate de a contribui la întreţinerea familiei.

După o serie de roluri în televiziune în anii '80, Walker şi-a făcut debutul cinematografic în comedia din 1998 "MeetDeedles". Au urmat roluri în filmele "Pleasantville", "Varsity Blues" şi " She’s All That".

Interpretarea sa din thriller-ul "The Skulls" din 2000 i-a atras atenţia producatorul Neal H. Moritz, care i-a acordat rolul principal în "The Fast and the Furious", ca ofiţer de poliţie sub acoperire Brian O'Conner. Adaptat dintr-un articol al revistei Vibe despre cursele de stradă subterane, filmul a devenit un hit neaşteptat.

"Spiritul tău modest s-a simţit de la început", a scris pe Twiiter Ludacris, co-starul din “Fast & Furious”. "Oriunde ne-ai binecuvântat cu prezenţa, mereu ai lăsat o urmă, eram ca fraţii”.

Lasă în urmă o fiică de 15 ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură