Anca Alexandrescu: Până mai ieri, "pisicul" Ponta zgâria la uşa PSD. Se atârna de pantalonii lui Ciolacu

Anca Alexandrescu vorbind cu Liviu Dragnea, pe vremea cand aceasta era consilier la Palatul Victoria
Anca Alexandrescu vorbind cu Liviu Dragnea, pe vremea cand aceasta era consilier la Palatul Victoria (Youtube screenshot)
Andrei Pricopie
06.03.2020

Anca Alexandrescu, fost consilier de stat în cadrul Guvernului Ponta, îl loveşte în plin pe fostul premier PSD care conduce astăzi Pro România.

Redăm mai jos articolul publicat în Realitatea Plus de Anca Alexandrescu:

"Scorul tot mai mic pe care Pro România îl are în sondaje pare să îl fi scos din minţi pe Victor Ponta!

Până mai ieri, 'pisicul' Ponta zgâria la uşa PSD pentru o alianţă cu orice preţ invocând interesul unei stângi unite. De la înălţimea celor maxim 4%, Ponta anunţă astăzi cu mult tupeu că divorţează înainte de nuntă şi îl acuză pe Ciolacu că se înconjoară de 'naşii' şi tagma 'jefuitorilor' lui Dragnea şi ai lui Dăncilă.

Acelaşi Ciolacu de ai cărui pantaloni se atârna la Cotroceni deunăzi pentru a-i susţine propunerea de premier.

Aceeaşi Dăncilă de care se ruga asta vara la Neptun să-i dea postul de comisar european şi ceva miniştri, pentru ca mai apoi să o vândă la moţiune în favoarea PNL.

Acelaşi Dragnea cu care mânca sarmale la el acasă şi făceau USL împreună cu Crin Antonescu pe care mai târziu avea să îi trădeze în favoarea 'creatorilor' săi.

Acelaşi PSD pe care l-a trădat de pe patul de spital din Istanbul, dându-şi demisia pe Facebook şi ulterior de la Guvern pentru a se pune la adăpost.

Acelaşi PSD din care a plecat pentru că nu a primit poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Aceiaşi 'naşi' şi 'jefuitori', aceleaşi 'conserve comuniste' care l-au făcut preşedinte de partid, premier şi aproape preşedintele României!

Atunci erau buni, acum nu mai sunt. Şi apropos de traseişti, PRO România este format exclusiv din membri de la alte partide… Acelaşi Victor Ponta!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor