Apa — viaţă inteligentă

Moleculele de apă există în grupuri, numite mănunchiuri, care pot conţine variate numere de molecule de apă.
Moleculele de apă există în grupuri, numite mănunchiuri, care pot conţine variate numere de molecule de apă. (pixabay.com)
Anja Johansson
09.01.2007

Este frecvenţa electromagnetică a unei mostre de apă un indicator cheie cu privire la faptul dacă apa este sănătoasă sau nu? Descoperirile controversate sugerează noi căi de înţelegere a relaţiei dintre apă şi viaţă.

Savantul german în domeniul apei, Peter Gross, şi alţi cercetători au făcut descoperiri în privinţa apei despre care ei cred că sunt foarte importante în legătură cu sănătatea omului, precum şi a întregii vieţi de pe planetă.

Apa care a fost procesată în centrale de purificare nu conţine chimicale şi bacterii, dar prezintă aceleaşi frecvenţe electromagnetice ca înainte.

Frecvenţele sunt exact la fel cu cele găsite în substanţele înlăturate, chiar dacă apa a fost distilată. Prin urmare, nu cantitatea de substanţă în sine, ci frecvenţele nedorite care rămân în apă ar putea afecta sănătatea noastră, susţine Gross.

Moleculele de apă există în grupuri, numite mănunchiuri, care pot conţine variate numere de molecule de apă. Apa poate forma variaţii aproape infinite în aceste mănunchiuri. De îndată ce o substanţă străină intră în apă, informaţia sa este depozitată acolo şi ordinea moleculelor de apă se schimbă. Noua ordine care se formează reţine informaţiile substanţei străine.

Un ceas cu quartz are o frecvenţă de 32,5 Hz. Conform lui Gross, doctorii au raportat că expunerea la această frecvenţă poate duce la unele afecţiuni. Ceasurile cu quartz cu o frecvenţă de 1 mhz, pe de altă parte, nu cauzează aceste probleme. Totuşi, ele sunt mult mai scumpe.

Anumite frecvenţe electromagnetice descoperite în apa ce conţine metale grele, au fost descoperite şi în ţesutul canceros. O astfel de frecvenţă este 1,8 Hz.

Apa care intră în contact cu plumbul, de exemplu, va suferi o schimbare în frecvenţă sa şi va prezenta un nou spectru.

Măsurătorile au fost făcute pe apa murdară din râul Gange precum şi din alte surse de “apă sfântă.” Ele au arătat un spectru de frecvenţe electromagnetice doar benefice.

Toată informaţia care a fost cândva imprimată în apă, ar putea fi depozitată la frecvenţe stabilite şi comunicată altor sisteme biologice, susţine Gross.

Cercetătorii pot auzi limbajul apei, ca să spunem aşa, dar nu îl înţeleg încă. Este similar modului în care se măsoară activitatea creierului unei persoane în timpul gândirii sau visatului, dar nu se poate spune clar la ce se gândeşte sau ce visează acea persoană. Dl.Gross vede apa ca pe o fiinţă inteligentă de nivel înalt şi consideră că ar trebui tratată cu respect.

Dl. Gross a inventat un sistem de purificare a apei pe baza principiilor de mai sus.

Sursa: website-ul dlui Peter Gross

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor