Becali o comite din nou cu Rolls-Royce-ul: A uitat să pună benzină şi a fost nevoit să împingă maşina la o benzinărie

Becali la o benzinărie
Becali la o benzinărie (Captură video)
Andrei Popescu
13.12.2023

Patronul FCSB, Gigi Becali, a rămas fără benzină şi a fost nevoit să îşi împingă maşina de lux, un automobil Rolls Royce, până la cea mai apropiată benzinărie.

Norocul lui a fost că o benzinărie era în apropiere şi i-a rugat pe angajaţi să îl ajute să împingă maşina până la pompă, relatează Ziare.com.

Reamintim, în acest context, că, luna trecută, Rolls-Royce-ul lui Becali a fost implicat într-un accident rutier. Se pare că la volanul maşinii era chiar latifundiarul.

“La data de 12 noiembrie, în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat într-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 500 în zona localităţii Dobroeşti”, au anunţat autorităţile.

Potrivit oamenilor legii, la faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Ce spune Becali despre incident

"Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depăşire pe Centură. Un alt om n-a ţinut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat şi el în depăşire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în şanţ şi gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuia să oprească pentru că el a fost vinovat şi am intrat eu în şanţ ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luţu (şoferul lui Gigi Becali - n.r.). Eu am plecat, am lăsat maşina acolo şi l-am chemat pe Luţu să ia maşina. Eram doar eu în maşină.

Celălalt şofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să ştiu eu cine era? Eu am intrat în şanţ şi la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică", a declarat Gigi Becali, la România TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor